Portfolio

Goed leven is voor iedereen anders en kan veranderen in de tijd. Voor de medewerkers van In Balans is een betaalde baan geen vanzelfsprekendheid. Goed leven is voor hen een zeer persoonlijk begrip en gevoel. In het magazine ‘Wat is goed leven voor jou’ vertellen de medewerkers wat Goed Leven voor hen betekent. Zij tonen zichzelf in hun kwetsbaarheid en veerkracht. Ik kreeg de kans de hele productie voor mijn rekening te nemen. Mars Oosterveld zorgde voor de prachtige tekeningen. Bekijk het magazine hier.

Het jaarverslag voor In Balans maakte ik samen met vormgever Peter Koene. Hoe kan In Balans groeien en verdiepen? Dat was de vraag die in 2018/19 centraal stond. In Balans werd dit jaar professioneler, maar bleef haar eigenzinnige mening en werkwijze behouden. Bekijk het bijzondere jaaroverzicht van een mooie organisatie hier.

Dit Geluk magazine maakte ik namens de Geluksacademie voor zorginstelling Zorgdat en Gemeente Harderwijk. Ik portretteerde mensen die uit een sociaal isolement wisten te komen door deel te nemen aan de Geluksroute. Een prachtige opdracht! Geniet van de opmerkelijke verhalen hier.

After producing Animal Nepal‘s Annual Report for many years, I took a step back. Radha Gurung took care of the text while I designed this year’s report. It’s always such a joy to see how many animals get a voice and hands on support from one of Nepal’s leading animal welfare organisations. Check out the report here. 

Deze bijzondere folder produceerde ik samen met Fabriek Fanatiek voor De Geluksacademie. Ik schreef de tekst en Melle Mijnhardt zorgde voor een prachtige vormgeving. Bekijk de eerste route van de brochure hier en de tweede hier.